Alta de subscriptor

En moments excepcionals, la informació seriosa i independent és més necessària que mai.

Un equip de 50 professionals treballa cada dia per oferir-te informació independent, veraç i de país. És el moment de fer pinya!

Si et dones d'alta ara amb una subscripció anual, et regalem el llibre "Els que manen", de Miquel Macià i Pep Martí (Saldonar). Aprofita aquesta promoció especial amb llibre de regal per només 59,90 € l'any.

O, si ho prefereixes, tria la subscripció clàssica per 5,90 € al mes

A més, gaudiràs d'avantatges i sortejos exclusius per a subscriptors, que pots consultar aquí.

El teu suport és important per mantenir el nostre model de periodisme de qualitat.

Pas 1/3: Les teves dades


A Edicions Digitals de Premsa Local, SL, com a responsables, tractarem les dades personals que ens proporcionis amb la finalitat de donar d'alta al registre i gestionar la teva subscripció sobre la base de legitimació de prestar-te el servei contractat. Pot ser que les dades que ens facilitis siguin compartides amb tercers d'acord amb el que s'estableix a la Politica de Privacitat i Cookies. A més, pots consultar com revocar el teu consentiment, exercir els teus drets i ampliar la informació sobre el tractament de les teves dades a la nostra Politica de Privacitat i Cookies.

Per a més informació, ens trobaràs a subscriptors@naciodigital.cat o bé al 93.446.42.15

Un portal de:

En adolescentes encontrarás consejos para resolver tus dudas e inquietudes, información sobre estudios y formación y contenidos de entretenimiento. Trabajamos para promover valores como la diversidad, el esfuerzo, la actitud positiva, la solidaridad, la participación y el sentido crítico. Todo ello con la intención de fomentar una sociedad mejor, llena de empatía y de jóvenes libres.
Síguenos en:
Buscar en Adolescentes:

Información corporativa
Tecnologia: Sobrevia.net