Jocs sexuals per experimentar noves sensacions

per Redacció
Hi ha moltíssims jocs sexuals per sortir de la rutina i provar coses noves, com ara els relacionats amb els canvis de temperatura. I és que el contrast que generen el fred i la calor poden despertar els nostres sentits i incrementar el plaer. Això sí, han de contrasts suaus: ni congelar-se ni cremar-se. Avui us en portem uns quants de molt senzills.

Escalfa't la boca

És una bona manera d'innovar en el sexe oral que podeu provar tant tu com la teva parella. L'únic que cal és que la persona que vulgui realitzar el sexe oral, abans, augmenti la temperatura de la seva boca bevent-se un té calent, un cafè...Això li escalfarà la llengua i farà que l'altre persona experimenti una sensació molt satisfactòria. 
drinking coffee fashion GIF


Fes servir un glaçó 
Aquest potser és el joc més típic de tots, però també un dels que proporciona més plaer. Per provar-lo, s'aconsella que un dels dos es col·loqui un glaçó a la boca i el vagi fent moure pel cos de l'altre: el coll, els mugrons... Fins arribar a les parts íntimes, on s'acabarà fonent. També es pot provar aquesta tècnica durant la masturbació, acariciant la pell amb un glaçó. Això sí, es recomana deixar-lo uns dos minuts fora del congelador abans de passar-lo pel cos, ja que si no el contrast pot ser massa fort. 
Resultado de imagen de icecube gif

Productes efecte calor-fred 
Una altra manera de jugar amb la temperatura és apostar pels gels calor-fred eròtics, que venen en farmàcies, supermercats...o atrevir-se a provar joguines sexuals amb efecte calor. Hi ha vibradors, per exemple, que tenen incorporada aquesta funció.
squeeze squirt GIF
Participación
Un portal de:

En adolescentes encontrarás consejos para resolver tus dudas e inquietudes, información sobre estudios y formación y contenidos de entretenimiento. Trabajamos para promover valores como la diversidad, el esfuerzo, la actitud positiva, la solidaridad, la participación y el sentido crítico. Todo ello con la intención de fomentar una sociedad mejor, llena de empatía y de jóvenes libres.
Síguenos en:
Buscar en Adolescentes:

Información corporativa
Tecnologia: Sobrevia.net